Turneja Slobodne zone 2014

Filmski festival Slobodna zona ponovo kreće na turneju širom Srbije tokom aprila, maja i juna meseca. Sedam filmova odabranih za najbolje od strane publike filmskog festivala Slobodna zona održanog od 7. do 13. novembra 2013. godine u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, biće prikazano u saradnji sa lokalnim kulturnim nevladinim organizacijama i kulturnim centrima u preko 40 gradova Srbije. Više o filmovima i samom programu možete pronaći na našoj interent stranici www.freezonebelgrade.org

Slobodna zona festival

Festival Slobodna zona pomaže publici u Srbiji da sagleda probleme i stanje ljudskih prava u zemlji i svetu. 

Vesti - Slobodna zona festival

17.4.2016.

Jubilarna deseta turneja Slobodne zone

Filmski festival Slobodna Zona ovog proleća kreće u desetu jubilarnu Turneju širom Srbije. Pet najboljih filmova sa prošlogodišnjeg festivalskog programa, po izboru publike i selektora, tokom aprila, maja i juna, predstaviće se publici u 45 gradova naše zemlje.
13.11.2015.

Nagradu publike 11. Slobodne zone osvojio film Dugme od sedefa

Pobednički film jedanestog izdanja filmskogfestivalaSlobodna Zona, prema glasovima publike je Dugme od sedefa, dokumentarni film Patrisija Guzmana čije su projekcije rasprodate u svim salama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.
23.10.2015.

Olja Bećković otvara 11. Slobodnu zonu

Jedanaesta Slobodna Zona održaće se od 5. do 10. novembra u osam bioskopa u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će biti svečano otvoren 5. novembra u 20 sati u Centru Sava, projekcijom dokumentarnog filma Ejmi reditelja Asifa Kapadije, portret pevačice i kantautorke Ejmi Vajnhaus kakvu je malo ko znao. Festival će svečano otvoriti Olja Bećković.