SamoKažem Trailer

Jednog (ne)običnog leta devojke i mladići, koji dolaze iz različitih zemalja, postaju ekipa. Upoznaj ih! http://www.facebook.com/samokazem01 Едно (не) обично лето девојки и момци, кои доаѓаат од различни земји стануваат екипа. Запознај ги! http://www.facebook.com/samokazem01 Në një verë të (pa)zakonshme, djem dhe vajza nga vende të ndryshme bëhen ekip. Njoftoji! http://www.facebook.com/ --------------------------------- Muzika: Pionir 10 -- Da da da Music: Pionir 10 -- Da da da https://archive.org/details/Pionir_10-3325 --------------------------------- Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na seriju #SamoKažem, ne objavljujemo. Comments containing hate speech, bad language and insults, or comments unrelated to #SamoKažem web series will not be published.

Re:Generacija - Svi video snimci

Re:Generacija

U saradnji sa BBC Media Action, Fond B92 je u novembru 2012. godine pokrenuo Re:Generaciju.

Vesti - Re:generacija

10.7.2014.

KažiTi. Slobodno.

Aktivisti regiona u akciji oplemenjivanja naših zapuštenih prostora, tinejdžeri i studenti koji nose sa sobom nove, alternativne vrednosti, spremni da ozbiljno zasuku rukave i rade na promeni sredine u kojoj žive, svesni da se promene pokreću najpre u sebi pa onda u svojoj ulici i svom gradu - oni stoje iza sajta KažiTi.org, platforme na kojoj njihova energija i kreativnost dobijaju pravi izraz.
1.3.2014.

SamoKažem veb serija osvojila prestižnu holivudsku “Satelit” nagradu!

U nedelju 23. februara je u Los Anđelesu održana dodela prestižne “Satelit” nagrade, Međunarodne novinarske akademije IPA (International Press Academy).